Nem vitte messzire a zsákmányt

2023.06.06. 11:19

Gyorsan elfogták a jászberényi traktortolvajt

A jászsági rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint egy jászberényi telephelyről egyenesen a tanyájára hajtott az eltulajdonított traktorral.

Kovács Berta

Fotó az ellopott traktorról

Forrás: Police.hu

Egy jászberényi telephelyről érkezett bejelentést a rendőrségre június 2-án, miszerint reggel 8 óra után a bekerített udvarból eltulajdonítottak egy 8 millió forint értékű traktorból és pótkocsiból álló járműszerelvényt. A helyszínre érkező jászsági rendőrök megtekintették a telephely kamerafelvételeit és a meghallgatott tanúkat. Az így kapott információk alapján forrónyomon kezdték üldözni az elkövetőt. A helyszíntől 500 méterre, egy tanyán meg is találták a lopott traktort. A tanyán lakó 26 éves férfit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták gyanúsítottként.

A terhelt beismerte tettét, és bevallotta kihallgatóinak egy mezőgazdasági vontató májusi ellopását is. A rendőrök azt is megállapították, hogy a jogsértőt a Szolnoki Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, így összesen 2 rendbeli lopás bűntett és 1 rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésével gyanúsítja a nyomozóhatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában