Galériával

2023.06.06. 22:00

Szolnoki ovisok és bölcsisek ismerkedtek a közlekedési szabályokkal

Nem lehet elég korán elkezdeni a szabályok megtanulását, ezért a Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei a legifjabb korosztályt okították játékos programokon keresztül.

Kovács Berta

Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a programot

Forrás: Police.hu

A megyeszékhely óvodásai és bölcsödései ismerkedtek játékos formában a közlekedési szabályokkal. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban ellátogattak a helyi Somvirág Bölcsődébe, valamint a Munkácsy úti és a Kertvárosi Óvodába, ahol a megelőzési szakemberek a gyerekeknek különféle játékos feladatokat tartottak a kicsiknek. A bölcsisek és az ovisok a rögtönzött kerékpáros ügyességi pályán ismerkedtek a közlekedési szabályokkal, majd jelzőtáblák képeit rakták ki egy kocka puzzle-ból. 

Nagy sikert aratott a gyermekek körében az ajándékba kapott láthatósági matrica, valamint az, hogy beülhettek a rendőrautóba. Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a programot, ami mindenki arcára boldog mosolyt csalt, számolt be róla Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában