Kék hírek / frissítve

2020.11.28. 14:17

A lakosság segítségével keresnek egy szolnoki cserbenhagyót

Az ismeretlen balesetet okozott Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

police.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető közlekedett egy aranyszínű Fiat Punto személygépkocsival Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban 2020. november 28-án 11 óra 30 perc körül. A sofőr haladása során szabálytalanul váltott sávot, mely következtében a külső forgalmi sávban haladó Renault Clio típusú személygépkocsi vezetője félrerántotta a kormányt, megcsúszott és a körforgalom kijáratánál álló Suzuki Alto típusú járműnek ütközött. A baleset következtében a Suzuki Alto sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó Fiat Punto gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gy. krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

FRISS:

A rendőrség tájékoztatása szerint a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsított sofőrt elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában