TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2018.11.16. 15:30

Csalás miatt keresi a rendőrség ezt a külföldi férfit

A törökszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a férfi azonosításához.

Forrás: police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018 nyarán az ország több településén is megtévesztéssel pénzt csalt ki bolti eladóktól.

Módszere jellemzően mindig ugyanaz volt. Kisebb üzletekbe tért be, ahol nagyobb címletű bankjegyet váltatott fel az eladókkal, majd az egyik bankjegyet elrejtette és jelezte, hogy nem kapta meg a teljes összeget. A gyanútlan sértettek ekkor ismét átadták a készpénzt.

A férfi 50 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, pocakos testalkatú, fejtetőn kopasz. Beszédéből érezhető, hogy külföldi, de a magyar nyelvet jól beszéli.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

Fotó: police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy személyazonosságáról bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú„ zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában