tűz

2020.07.01. 16:30

Égett egy kombájn Tiszaföldvárnál

A tűzesetek mellett egy műszaki mentés szerepel a keddi eseménynaplóban.

Katasztrófavédelem

Forrás: Kunszentmárton Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság

A jászberényi Neszűrben, és Tiszaszőlősön történt esetekről korábbi cikkeinkben már beszámoltunk – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

Meghasadt egy nyárfa ága tegnap délután Jászkiséren, a Bercsényi utcában. Az ág egy televízió kábelre esett, de abban nem tett kárt, valamint a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A település önkormányzati tűzoltói dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes elemeket.

Összehordott szemét és egy matrac égett egy lakatlan házban tegnap délután a karcagi Bíró utcában. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Kigyulladt egy kombájn tegnap délután Tiszaföldvár határában. A tüzet a vezető vette észre, mikor a visszapillantóba nézett, de addigra már olyan mértékű volt a tűz, hogy beavatkozni nem tudott. A lángok a motorteret és a gumikat érintették. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, kettővel pedig visszahűtötték a motorteret.

Fotó: Kunszentmárton Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság
Fotó: Kunszentmárton Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában