kék hírek

2019.01.20. 10:02

Egy fiatal férfit ittas vezetésen, egy nőt pedig bolti lopáson kaptak

Baleset, ittas vezetés és lopás miatt is kellett intézkedniük a megyei rendőröknek szombaton.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Szombaton a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szolnoki lakos ellen. Járőrök igazoltatták 2019. január 19-én késő éjjel Szolnok belterületén a személygépkocsival közlekedő 27 éves férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A rendőrök még a kora délutáni órákban Törökszentmiklós belterületén ellenőriztek egy elektromos kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda ez esetben is pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértő ellen eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy szolnoki lakos ellen. A 38 éves nő 2019. január 19-én Szolnokon egy áruházban a táskájába rejtett két üveg szeszesitalt, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági szolgálat munkatársa észlelte a lopást és a jogsértőt a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a nőt meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették – számolt be közleményében a részletekről a megyei rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában