BALESETEK A HÉTVÉGÉN

2018.10.15. 09:27

Leégett egy ház Kisújon, egy férfi életét vesztette a tűzben

Kigyulladt egy kétszintes családi ház és annak melléképülete vasárnap a József Attila utcában.

Czakó Nóra

Leégett egy családi ház és a garázsa Kisújszálláson. A tulajdonosa a helyszínen meghalt.

Forrás: JNSZ MKI

A tűzoltók az oltással egy időben egy embert is kihoztak az épületből. Hiába próbálták azonban újraéleszteni, az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az egységek végül három vízsugárral fojtották el a lángokat. Az eset körülményeit és a tűz okát szakértők vizsgálják.

A ház tulajdonosa a helyszínen meghalt.
Fotó: JNSZ MKI

Vasárnap hajnalban halálos közlekedési baleset is történt Tiszaföldvár külterületén, a 4633-as úton. Egy személyautó vezetője eddig tisztázatlan körülmények között lehajtott az útról, ahol egy telefonvezetéket tartó faoszlopnak, majd egy fának ütközött.

A balesetben a gépjármű utasa a kórházba szállítást követően életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit és okát.

Még szombaton este egy garázsban álló személyautó is kigyulladt Jászberényben, a Csatorna utcában. A város tűzoltóinak kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a melléképület tetőszerkezetére is.

Végül három vízsugárral oltották el a tüzet, amely a lakóépületet nem károsította. Az eset során személysérülés nem történt – tudtuk meg Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában