KISÚJSZÁLLÁS

2018.03.18. 14:21

Elgázolt egy bringás fiút Kisújszálláson, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott

Balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt egy férfi Kisújszálláson.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre március 17-én 12 óra 35 perc körül, hogy Kisújszállás egyik utcáján elütöttek egy kerékpáros fiút és egy nőt, majd az okozó segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a helyszíni szemle adatai, a helyszínen hagyott anyagmaradványok, valamint az adatgyűjtés során beszerzett adatok alapján nagy erőkkel kezdték meg a feltételezhetően szürke színű gépjármű és annak vezetőjének felkutatását.

A leírásnak megfelelő összes gépkocsit leellenőrizték a környéken, majd pár órán belül azonosították a balesetet okozó járművet – melynek irányjelző búrája megsérült – és annak sofőrjét, egy 45 éves helyi férfit.

A személygépkocsi vezetője az egyik kereszteződésben nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő gyermeknek és a mögötte bicikliző édesanyjának, majd nekiütközött a gyereknek. Az baleset következtében mindkét kerékpáros elesett és a fiú könnyű sérülést szenvedett.

Az okozó gépkocsi vezetője a gépjárműből nem szállt ki és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök pár órán belül azonosították és elfogták a szürke Opel típusú gépkocsi vezetőjét, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

Forrás: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást E. József kisújszállási lakos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában