Kék hírek

2020.11.30. 16:20

Elkapták Szolnokon a Várkonyi téri cserbenhagyás felelősét

A megalapozott gyanú szerint, a sofőr balesetet okozott Szolnokon, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

police.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt folytat eljárást – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Mint korábban megírtuk, ismeretlen személy közlekedett gépjárművel Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalom belső sávjában a Szolnok Ispán körút irányába 2020. november 28-án a délelőtti órákban. A sofőr haladása során szabálytalanul váltott sávot és a külső forgalmi sávban nekiütközött egy otthaladó személygépkocsinak.

Fotó: police.hu

A jármű az ütközés következtében irányíthatatlanná vált, felhaladt a járdaszigetre, majd egy közúti jelzőtáblának és egy belső sávban közlekedő Suzuki Alto típusú gépkocsi bal oldalának ütközött. A balesetet okozó gépjármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A baleset következtében a Suzuki sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az egyenruhások adatgyűjtést követően azonosították és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves szolnoki lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában