Garázdaság

2020.05.16. 14:00

Előbb kutyájukat, majd a házaspárt is bántalmazta egy berényi férfi

Egy helyi lakos egy jászberényi tanya előtti útszakaszon bántalmazta az ingatlan tulajdonosának kutyáját 2020. május 15-én 17 óra körüli időben – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A kutyája segítségére siető férfi felszólította az ismeretlent, hogy távozzon, azonban a bántalmazó ennek nem tett eleget, sőt bement az ingatlan udvarára és egy 40 cm hosszú fadarabbal több alkalommal megütötte a sértettet és annak feleségét. A bántalmazás következtében a házaspár – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Állampolgári bejelentést követően a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és még ott elfogták a 35 éves elkövetőt, akit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

Fotó: Police.hu

A nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki S. Viktort, majd az őrizetbe vételéről határoztak. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában