Rablás

2018.03.23. 12:36

Fegyveres rablásokért kell felelnie a szolnoki férfinak

A rendőrség vádemelést javasol az ellen a férfi ellen, aki fegyverrel rabolt ki két üzletet is Szolnokon.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy szolnoki férfi ellen.

A 25 éves K. Gergő először 2017. november 15-én rabolt. Akkor egy dohányboltból vitt el nagy mennyiségű készpénzt. Nem sokkal később 2017. december 30-án újból pénzt akart szerezni, akkor egy élelmiszerboltból tulajdonította el a bevételt.

Mind a két alkalommal egy engedély nélkül tartott Flóbert fegyverrel követte el a bűncselekményeket, amelyek során sérülés nem történt. A második esetet követően azonban a helyi járőrök fél órán belül a város egyik utcáján elfogták a támadót, akinél megtalálták a fegyvert is.

Forrás: police.hu

A nyomozók őrizetbe vették K. Gergőt, akit az illetékes bíróság 2017. december 31-én előzetes letartóztatásba helyezett.

A hatóság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában