Baleset

2018.05.19. 11:35

Halálos baleset történt Kuncsorba külterületén (galéria)

Három gépjármű ütközött a 46-os számú főúton.

Forrás: Olvasónk küldte

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. május 19-én 10 óra 40 perc körül Kuncsorba és Kétpó között, a 46-os számú főút 13. kilométerszelvényében, ahol három gépjármű ütközött.

Az elsődleges adatok szerint egy fő a helyszínen életét vesztette, a további három sérült ellátását a mentőszolgálat munkatársai megkezdték.

A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a baleset helyszínelését.

A Törökszentmiklós irányából érkezők Kengyel, illetve Fegyvernek, a Mezőtúr irányából érkezők Túrkeve irányába kerülhetik el az adott útszakaszt – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

FRISS – 17:25

Az elsődleges adatok szerint a Kuncsorba irányából érkező személygépkocsi behajtott a kereszteződésbe, ott összeütközött a Kétpó felé, balra kanyarodását megkezdő személygépkocsival, amelyet nekilökött a Törökszentmiklós irányából érkező lengyel rendszámú kamionnak.

Az ütközés erejének következtében a vétlen személygépkocsi kettészakadt, vezetője a gépkocsiból kizuhant és a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai két személyt szállítottak kórházba a baleset helyszínéről. A rendőrök feloldották a teljes útlezárást és 2018. május 19-én 16 óra 15 perctől félpályán engedik a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában