friss

2019.03.25. 06:25

Bozóttűz miatt nem jártak a vonatok Cegléd és Szolnok között

A tűz miatt leállított vonatközlekedés újra megindult vasárnap, nem sokkal éjfél előtt.

Szoljon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Mint korábban írtuk, vasárnap délután a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalszakaszon Cegléd és Abony, illetve Abony és Szolnok állomás között is több helyen avar- és bozóttűz ütött ki, ezért a katasztrófavédelem leállította a vonatközlekedést.

Vasárnap, éjfél előtt nem sokkal a katasztrófavédelem ismét engedélyezte a közlekedést a Cegléd-Abony-Szolnok vonalszakaszon, így újra járhatnak a vonatok a korábban lezárt állomásközökben. Már nem kell pótlóbuszra átszállni Cegléd és Szolnok között. A záhonyi vonal távolsági vonatai az eredeti útvonalukon közlekedhetnek.

Fotó: Katasztrófavédelem
Fotó: Katasztrófavédelem

A vasárnap délutáni avar- és bozóttűzben megrongálódott a biztosítóberendezés kábele az Abony-Szolnok közötti szakaszon, annak helyreállítása hétfőn napközben várható. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon hétfőn napközben 20-30 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje – tájékoztatott a MÁVINFORM.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában