LEZÁRT AKTA

2018.05.25. 15:30

Ittasan gázolt el két bringást, majd cserbenhagyta őket

A Karcagi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy kisújszállási férfi ellen, aki ittas állapotban okozott balesetet, majd elhagyta helyszínt.

Letakarva találták meg az autót

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

Ahogyan arról korábban írtunk, 2018. március 17-én 12 óra 35 perckor Kisújszállás egyik kereszteződésében személyi sérüléses baleset történt.

Egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget két kerékpárosnak, akiket elütött, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki. Ennek eredményeként és a helyszínen hagyott anyagmaradványok alapján rövid időn belül azonosították a balesetet okozó gépkocsit és annak 45 éves sofőrjét.

A rendőrök Kisújszállás egyik utcáján, egy ponyvával letakarva találták meg a járművet, melynek irányjelző búrája sérült volt.

Sérült a búra
Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

A balesetben az egyik kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, amelyet a szakértői vélemény is alátámasztott.

A nyomozók E. József kisújszállási lakost segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A hatóság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban megküldte – tájékoztatta a fejleményekről honlapunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában