Halálos baleset – galériával Frissítve

2020.07.01. 21:28

Kamion és személygépkocsi karambolozott a 4-es főúton, Szolnoknál

A legfrissebb hírek szerint elhunyt a fiatal nő, aki megsérült abban a közúti közlekedési balesetben, ami 2020. július 1-jén 19 óra 45 perc körül történt a 4-es számú főút 93. kilométerszelvényénél, Szolnok külterületén – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: Donka Ferenc

Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy tehergépkocsival ütközött. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a személygépkocsi vezetője súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat Szolnok belvárosa felé terelik.

FRISS 2020.07.02. 7:00:

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset során súlyosan megsérült személygépkocsivezetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, azonban az orvosi ellátás ellenére a 24 éves nő életét vesztette.

Helyszíni információnk szerint Abony felől haladt a Peugeot személygépkocsi, amikor eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező pótkocsis teherautóval. Az ütközéstől az autó az út szélére sodródott, míg a teherautó az úton keresztbe fordult és teljesen elzárta azt. A gépkocsit vezető nőt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a roncsok közül, majd a mentők kórházba szállították. A teherautó sofőrjének nem esett baja. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában