Fotókkal frissítve

2020.03.07. 20:47

Halálos karambol történt a 33-as főúton

Kócsújfalunál akadályozza a forgalmat a közlekedési baleset.

Forrás: police.hu

Karambolozott két személygépkocsi szombat este a 33-as főúton, a Tiszafüredhez tartozó Kócsújfalu közelében – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

Az egyik járműből mindenki kiszállt, a másikba viszont beszorult egy ember. Őt a műszaki mentést végző tiszafüredi hivatásos tűzoltók emelték ki. Az egység áramtalanította az autókat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták.

FRISS 20:50:

A rendőrség tájékoztatása szerint a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset 2020. március 7-én 19 óra körül, a 33-as számú főút 55. kilométerszelvényében történt. Az elsődleges adatok szerint két személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – félfrontálisan ütközött. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a főút forgalmát Nagyiván, valamint Egyek irányába terelik.

FRISS 0:30:

A baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában