Kék Hírek

2020.01.11. 20:26

Kávézóban rabolta ki mozgássérült áldozatát egy miklósi férfi

A törökszentmiklósi rendőrök gyorsan elfogták azt a fiatalembert, akit kifosztással gyanúsít a hatóság.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy törökszentmiklósi férfival szemben. A gyanúsított 2020. január 10-én 8 óra körüli időben a városi piactéren lévő presszóban tartózkodó, mozgásában korlátozott, 60 éves férfitól eltulajdonította annak pénztárcáját, amelyben 47 500 forint készpénz volt. A 23 éves férfi ezt követően a helyszínről elmenekült.

Fotó: Police.hu

A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az elkövető beazonosítását és felkutatását. A beszerzett információkat követően a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetéstől számított 24 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható törökszentmiklósi férfit, akit előállítottak a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A nyomozók N. Attilát gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában