VIDEÓVAL

2019.02.08. 14:45

Kunmadarasi herbálkereskedőkön ütött rajta a rendőrség

A karcagi rendőrök csütörtökön hat személyt fogtak el Kunmadarason. A család tagjai a megalapozott gyanú szerint herbállal kereskedtek a településen.

szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársaival közösen tervezett akciót hajtottak végre Kunmadarason. Több családi háznál 2019. február 7-én a hajnali órákban tartottak kutatást.

A helyszíneken fóliába csomagolt növényi törmelékeket, herbál készítéséhez használatos, kábítószergyanús anyagokat találtak, amelyeket lefoglaltak. Megállapították, hogy a kunmadarasi család tagjai az elmúlt időszakban szervezetten és rendszeresen értékesítettek új pszichoaktív anyagokat a településen.

Az összehangolt munka eredményeként a rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hat személyt hallgattak ki gyanúsítottként, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában