LEZÁRT AKTA

2018.05.21. 13:20

Kirabolt egy utast a vonaton, az újszászi váróteremben fogták el

Vádemelést javasol a rendőrség rablás bűntett elkövetése miatt a nagykátai férfi ellen.

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a 19 éves férfi 2018. március 11-én kora délután a Szolnok- Budapest Keleti Pályaudvar útvonalon közlekedő személyvonaton kirabolt egy utast.

R. Dániel egy fegyver utánzatával először megfenyegette a sértettet, akitől pénzt követelt, majd további értékeket keresve a férfi táskáját is átkutatta. A támadó a megszerzett pénzzel az újszászi vasútállomáson leszállt a vonatról.

A vonat jegyvizsgálója közben értesítette a rendőrséget, így a járőrök még a helyszín közelében – a váróteremben – elfogták a rablót. A 19 éves nagykátai férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd a Szolnoki Járásbíróság 2018. március 13-án elrendelte előzetes letartóztatását. Az eljárás során megállapították, hogy a férfi egy patronos játékpisztollyal hajtotta végre a rablást.

Forrás: police.hu

A rendőrség a napokban a nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére a napokban megküldte – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában