cegléd

2018.10.22. 14:45

Súlyos sérüléseket szenvedett a 74 éves néni, akit kiraboltak

Őrizetbe vették a rendőrök azt a körözés hatálya alatt álló férfit, aki szerdán reggel egy idős hölgytől elrabolta a táskáját. A ráckevei lakos ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – tudtuk meg András Tamástól, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Czakó Nóra

A huszonhárom éves férfi szerdán reggel a ceglédi vasútállomás aluljárójából az egyik lépcsőn felfelé tartó hölgy mögé lépett, majd megragadta a sértett kezében tartott táskát, és nagy erővel kirántotta.

Ennek következtében a hetvennégy éves nő leesett a lépcsőről, és súlyos sérüléseket szenvedett, a gyanúsított pedig elmenekült a helyszínről.

A helyi rendőrök egy órán belül Cegléd egyik ipari területén azonosították, és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket jelzett, valamint megállapították, hogy egy nappal korábban a Dabasi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában