FRISSÍTVE/TŰZESET

2018.06.21. 07:10

Tizenkét óra alatt háromszor riasztották a tűzoltókat egy mezőtúri szállodához

Szerdán éjszaka egyszer, csütörtökön kétszer riasztották a tűzoltókat ugyanannak a mezőtúri szállodának a melléképületéhez.

Forrás: Mezőtúri HTP

Szerda este kigyulladt egy wellness szálloda egyik különálló épületrészének tetőszerkezete Mezőtúron, a Hercegasszony úton.

Az esethez Mezőtúrról, Kunszentmártonról és Szarvasról is riasztották a tűzoltókat, akik négy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen volt.

Fotó: Mezőtúri HTP

Csütörtökön reggel az érintett épület azonban ismét füstölni kezdett. A második tűzhöz a mezőtúri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Fotó: Mezőtúri HTP

Személyi sérülés szerencsére egyik esetnél sem történt – tudtuk meg Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől.

Fotó: Mezőtúri HTP

A Szoljon.hu legfrissebb információi szerint a korábban kétszer kigyulladt melléképülethez csütörtökön délelőtt harmadjára is riasztották a tűzoltókat, de ez alkalommal már szemmel látható füstölést nem tapasztaltak.

A biztonság kedvéért azonban ismét elvégeznek egy hőkamerás vizsgálatot a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában