VIHARKÁROK A MEGYÉBEN

2018.05.25. 09:35

Több viharkár is keletkezett a csütörtöki zivatar miatt

Dr. Szepesi Erika tű. alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője számolt be honlapunknak a csütörtöki viharkárokról.

Csépán két házba is villám csapott csütörtök délután. Egy Rákóczi úti ingatlan kéménye ledőlt, a teteje beszakadt, a falból pedig az elektromos vezetékek kiszakadtak.

A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók leválasztották az épületet a gázhálózatról.

Egy Zrínyi úti lakóházban a villámcsapás miatt az elektromos hálózat megrongálódott, a villanyóra kiszakadt a falból és a tetőhéjazat is károsodott.

A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók néhány helyen megbontották a tetőt, izzásokat keresve, illetve segítettek az áramszolgáltatónak leválasztani az ingatlant a hálózatról.

Tiszaföldvár és Mezőhék között egy nagyméretű fa dőlt az úttestre, szintén csütörtök délután, az eset során senki sem sérült meg. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók eltávolították a fát az útról.

Ecsegfalván, a Vasút utcában lefújta a szél egy melléképület lemeztetejét és a szomszédos melléképületre borította, amelyben állatok voltak.

A kisújszállási önkormányzati tűzoltók kiszabadították a jószágokat, a tetőszerkezetet leszedték az épületről és visszaadták a tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában