Szavazás eredmény

2018.09.24. 11:00

Így vélekednek a megyeiek a kerékpárutak állapotáról

Előző szavazásunkban arról kérdeztük az olvasóinkat, hogy mennyire elégedettek a megyei kerékpárutak állapotával.

A szolnoki önkormányzat kiemelten kezeli a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítését, a közösségi közlekedés használata mellett a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel, ezért is tartották meg az elmúlt napokban az Autómentes Napot, melyen rengeteg kerékpáros lepte el a településeket. Ezért is kérdeztük meg, hogy mit gondolnak a megyeiek a kerékpárutak állapotáról.

Válaszadóink mindössze 7 százaléka van tökéletesen megelégedve a kerékpárúttal, amin közlekedik. Egy százalékkal többen vélik úgy, hogy nem teljesen tökéletes, de mivel hamar javítják a hibákat, így különösképpen nem zavarja őket.

Olvasóink 15 százaléka inkább gyalog vagy autóval jár, így őket nem érinti, talán nem is érdekli a bicikliutak állapota.

Sajnos a többség (a válaszadók 70 százaléka) nincs megelégedve az utak állapotával. Szerintük töredezett, balesetveszélyes és sokszor letakarítva sincs. Reméljük, hogy mihamarabb javítják majd ezeket az útszakaszokat. Bár sajnos nem tudni pontosan, kinek a feladata rendbe tenni a szolnoki bringautat – erről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában