TÖBBET ADUNK

2017.07.12. 22:00

Megújult a Szoljon.hu

Közel tízéves köpönyegét cserélte újra Jász-Nagykun-Szolnok megye hírportálja, a Szoljon.hu. Reméljük, legalább annyira elnyeri Olvasóink tetszését a megújult Szoljon.hu, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük – az Önök számára.

Szoljon.hu

Az egyszerre szellős és informatív, rendezett és változatos megjelenéssel az a célunk, hogy Olvasóink a túlzsúfoltság érzése nélkül kapjanak sokat és egyedit. És nem csak látványban. A színfalak mögött ugyanis a belső is megújult.

A korábbinál nagyobb erőkkel szállítjuk a helyi híreket, és egyre több saját, kimondottan online megjelenésre szánt írással jelentkezünk. És bár hírportálunk továbbra is elsősorban helyi marad, immár országos szerkesztőség is kiegészíti munkánkat.

Olvasóink így a hazai és nemzetközi történésekről is olvashatnak nálunk, valamint a nagyvilág „egyperces” érdekességeivel, a sztárvilág híreivel vagy életmóddal, gasztronómiával, lakberendezéssel kapcsolatos írásokkal tölthetik el hasznosan idejüket.

Ha pedig kihívásra vágynak, naponta frissülő rejtvényekkel tornáztathatják meg elméjüket.

Reméljük, legalább annyira elnyeri Olvasóink tetszését a megújult Szoljon.hu, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük – az Önök számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában