SZOLNOK

2018.02.13. 12:45

A megyei munkavállalók jobb egészségi állapota a cél

Együttműködési megállapodást írt alá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal a megyei rendőr-főkapitánysággal és a megyei büntetés-végrehajtási Intézettel kedden a megyeházán.

Czakó Nóra

Az egyezményt dr. Kállai Mária kormánymegbízott, dr. Urbán Zoltán dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány és dr. Horváth Ákos alezredes, a büntetés-végrehajtási intézet intézményparancsnoka látta el kézjegyével.

Az együttműködés célja, hogy a két intézmény munkavállalóinak körében csökkenjen a megbetegedések, táppénzes napok száma és egészségtudatosabbakká váljanak a dolgozók.

Mindezt a népegészségügyi főosztály egészségmegőrző programjai segítségével valósítanák meg. A megfelelő fizikális állapot, mentális és lelki kiegyensúlyozottság eléréséhez többek között egészségfejlesztő foglakozásokkal, előadásokkal, tanácsadásokkal és szűrésekkel járulnának hozzá.

– Mindkét szervezet munkatársai a személyiségükkel dolgoznak egy folyamatos stresszhelyzetben, állandóan változó körülmények között.

Forrás: police.hu

– Éppen ezért nagyon fontos, hogy legyen lehetőségük tudatosabban élni – mondta dr. Kállai Mária kormánymegbízott, aki azt is hangsúlyozta, hogy mindkét szervezetnél, mint ahogy minden munkahelyen, a legfontosabb érték az ott dolgozó ember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában