FOTÓKKAL

2018.02.11. 17:33

Mutatjuk, mennyire szeretnek szabálytalanul parkolni a szolnokiak

Bátran mondhatjuk, szinte nincs olyan nap, mikor ne jönne szembe – akár gyalogosan, akár kerékpárral, akár szintén autóval közlekedünk – egy-egy kínos parkolási baki.

Ezt a sarokra parkolást nem is magyarázzuk

A gond az, hogy sokszor nemcsak megmosolyogtató, amiket néhányan produkálnak, hanem kellemetlen is, ha éppen minket is akadályoz egy nem szabályosan parkoló autó.

Tipikus történet, amikor a parkolóhelyeket elválasztó vonalra áll rá valaki, vagy még rosszabb esetben keresztbe áll az autóval. Ilyenkor vajon csak sietős lehet az illető dolga, vagy ez amolyan „így sikerült, jó lesz” parkolás? A többiek parkolását éppen nem akadályozza, de határeset:

A Vízügyi székház parkolójában sikerült ez a bravúr

Egy másik, a környéken lakók számára biztosan nem szokatlan dolog, amit a Széchenyi körúton, a Lovas István út sarkán láthatunk. Itt sikerült valakinek a lehető legrosszabb helyen leparkolni egy olyan helyen, ahová amúgy be sem lehetne hajtani.

De vannak azért itt mások is, akik nem a legjobb helyen parkolnak...

A Nagy Imre körúton kaptunk még el egyszerre két meglepő kivitelezésű parkolást is, mutatjuk:

Itt például nem igazán lehetne megállni

 

Ezt a sarokra parkolást nem is magyarázzuk

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában