JÁSZBOLDOGHÁZA

2018.04.28. 18:45

Három épület felújítása is elkezdődhet májusban Jászboldogházán

Kiegészítik egymást az iskolát érintő fejlesztések Jászboldogházán.

B. Cs.

Jászboldogháza polgármestere, Szűcs Lajos honlapunknak elmondta, a helyi iskolában a fenntartó Jászberényi tankerület beruházásában készülő műfüves pálya megvalósítását az iskolaépületben végzett felújítási munkák követik majd.

A pályaépítést követően önkormányzati fejlesztés részeként valósítják meg az iskolához tartozó három épület felújítását. A község tavaly nyert pályázati forrásból száztízmillió forintot a munkákra.

A kivitelezési terveket még 2017-ben elkészítették. A támogatás a két iskolai épületet és a tornacsarnok felújítását segíti.

A korszerűsítés elsődleges feladata, hogy csökkentsék az épületek energiafelhasználását, megvalósuljon az állagmegóvás, javítsák a komfortérzetet, és nem mellékesen bizonyos akadálymentesítési feladatokat is el tudnak majd végezni.

A felújítást a tervek szerint még májusban szeretnék elkezdeni.

Az ezzel összefüggő közbeszerzési pályáztatás folyamata jelenleg is zajlik. Az eredményhirdetés után kezdődhet el a kivitelezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában