Vélemény

2018.04.30. 12:45

Melyik a jobb választás: élővíz vagy strand?

Bár erősen megoszlanak a vélemények, hogy élővízben vagy strandon nagyobb élmény a fürdőzés, egy biztos: a tavakban és folyókban egyelőre még csak a rozmárok számára igazi élmény a pancsolás. Mivel azonban a hőmérséklet erősen közelít a harminc fokhoz, mégiscsak jól jönne egy kis hűsítő fürdő nekünk is itt, a Jászkunságban. Egyelőre tehát marad a strand.

Szilvási Zsuzsa

Talán nem is tudjuk, milyen szerencsések vagyunk, ebből a szempontból ugyanis kifejezetten jó helyre születtünk. A megye bővelkedik fürdőhelyekben, gyakorlatilag bármerre indulunk, biztosak lehetünk benne, hogy húsz kilométeren belül találunk egyet.

Kisebbet, nagyobbat, egyszerűbbet, gyógyítót, élményelemekben gazdagot, akár olyat is, amely csaknem az összes kritériumnak megfelel. A legtöbb helyen ma már ügyelnek rá, hogy igényes szolgáltatásokat nyújtsanak, minden korosztályt megszólítsanak idősebbektől a legkisebbekig.

Biztosra mehetünk tehát, szinte garantált, hogy az egész család jól fogja érezni magát a medencék világában.

Messzi földről érkeznek hozzánk vendégek egy-egy gyógykúrára, vagy csak pihenni, kikapcsolódni. Németek, hollandok, lengyelek vallják, hogy csak az itteni víz az igazi.

Közben meg gyakran találkozom olyan itt élőkkel, akik csak fanyalognak: „Itt semmit sem lehet csinálni! Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, el kell utazni külföldre, de legalábbis az ország másik végére!”

Pedig lehet, hogy csak körül kellene nézni, s értékelni mindazt, ami a közelünkben van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában