MEZŐTÚR

2018.05.15. 14:45

Hatvanmillióból újul meg Mezőtúr közkonyhája

Hatvanmillió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően teljesen új körülmények között működhet tovább Mezőtúr közétkeztetési feladatot ellátó főzőkonyhája.

Szilvási Zsuzsa

A beruházás keretében megvalósul a Városi Oktatási Centrumban (a volt főiskola épülete) található régi konyha belső átalakítása és korszerűsítése.

Ennek köszönhetően megtörténik a teljes elektromos- és szennyvízhálózat, az elszívórendszer és az öltöző felújítása, a megfelelő állapotú konyhaüzemi eszközök áthelyezése, a hiányzó berendezések beszerzése, az irodai helyiségekbe való bejutás akadálymentesítése, továbbá a főzőkonyha kapacitásának növelésére is lehetőség nyílik.

A későbbiekben így a jelenlegi napi ezerkétszáz adag ételt ezerháromszáz adagra kívánják emelni, kielégítve ezzel az egyre növekvő igényeket.

A fejlesztés a tervek szerint hamarosan megkezdődik, lezárását követően pedig a jelenleg a Földvári úton található konyha átköltözik a Városi Oktatási Centrumba, korszerűbb körülményeket teremtve az ellátáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában