Névadó

2018.05.19. 14:30

Nevet keresnek a szolnoki pelikánnak

A megyeszékhely címere igen beszédes. A pelikán már a régi időkben is Isten éltető kegyelmét sugallta, amellyel a török idők után újból „feltámasztotta” Szolnokot.

Ez a kabala nevet keres

Szolnok önkormányzata kiemelten fontosnak ítéli a városmarketing és a turizmus szerepét, a hagyományos promóciós megoldások mellett folyamatosan kutatják a modern marketing lehetőségeit is, egyedivé téve Szolnok népszerűsítését.

Ez az elgondolás adta az ötletet, hogy a város címermadara egy mindenki által szerethető kabalafigura képében öltsön testet.

A pelikánt a város kulturális díjasa, Debreczeni Ildikó „álmodta újra”. A kedves figurának most nevet keresnek, melyhez várják az ötleteket.

Ez a kabala nevet keres

Küldje el javaslatát 2018. június 15-ig Szolnok Facebook oldalán hozzászólásban vagy a [email protected] e-mail címre, esetleg levélben (Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, Városmarketing és Turisztikai Osztály, 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.), s nyerjen egyet a barátságos, egyedi figurákból!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában