KÉTPÓ

2018.05.01. 13:26

Felújítanák a kétpói orvosi rendelőt

Kétpó intézményeinek többsége megújult az utóbbi hónapok, évek során. Csupán a község központjában lévő orvosi rendelő állapota hagy kívánnivalót maga után, hiszen évtizedek óta tolódik a felújítás.

Sz. Zs.

A felújítási lehetőségekről egyeztet Keresztes Péter polgármester (balra) és dr. Thodory Zsolt háziorvos.

Fotó: Mészáros János

Dr. Thodory Zsolt háziorvosnak köszönhetően a település lakóinak orvosi ellátása megfelelő, a körülmények azonban egyelőre elmaradnak a mai kor elvárásaitól.

A tetőszerkezet és a nyílászárók egyaránt igen rossz állapotban vannak, csakúgy mint az épület belseje. A település önkormányzata ezért folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy mihamarabb fel tudja újítani az épületet.

Önerőből csupán az intézmény előtt tudtak parkolót kialakítani. Az a lehetőség is felmerült, hogy a rendelő melletti, használaton kívüli szolgálati lakásból önálló védőnői szolgálatot alakítanak ki.

A felújítási lehetőségekről egyeztet Keresztes Péter polgármester (balra) és dr. Thodory Zsolt háziorvos.
Fotós: Mészáros János

Ezzel a jelenleginél ideálisabb körülményeket tudnának teremteni a kisgyermekek számára szervezett védőnői tanácsadáshoz.

Most ugyanis ezt is a felnőttek orvosi rendelőjében oldják meg, természetesen gondosan egyeztetve a különböző rendelési időket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában