HÁROM KATEGÓRIÁBAN LEHET SZAVAZNI

2018.07.15. 14:15

Idén is jól állnak a megye fürdői az Év Fürdője szavazáson

Közel kétszáz hazai fürdőre lehet voksolni az Év Fürdője versenyen.

Czakó Nóra

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

A szervezők idén is három kategóriában – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője – keresik az ország kedvenceit és a korábbi évekhez hasonlóan legalább százötvenezer szavazóra számítanak.

A versenyen megyénkből vesz részt a legtöbb fürdő, összesen tizennyolc, és az eddigi években mindig jó eredményeket értek el.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ 2015-ben megszerezte a győzelmet Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában, idén az országos ismertségű fürdők között indulnak, ráadásul jó esélyekkel, hiszen a június végi állás szerint ott vannak a top tízben.

A saját kategóriájában jól szerepel eddig a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő, a Jászszentandrási Termálfürdő és a jászapáti Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő is.

Bár a kisújszállási Kumánia egyelőre kicsit lemaradt, minden évben jól szokott szerepelni, így idén is számíthatunk tőlük egy jó helyezésre.

Augusztus 31-ig tud szavazni a megyei fürdőkre ide kattintva.

Borítókép: Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában