SEGÍTSÉGET KÉRTEK

2018.07.21. 13:21

Részeg páciensek akadályozták a ladányi háziorvosok munkáját

A közösségi oldalakon panaszkodtak a helybéliek, hogy a jászladányi orvosi rendelő várójában tapasztalható kiabálás, veszekedések miatt a háziorvosok nem tudják végezni megfelelően munkájukat.

Banka Csaba

Dr. Bakos Beáta háziorvos hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy a rendbontás miatt segítséget kellett kérniük a helyi polgárőröktől. Mind mondta, korábban is volt már rá példa, hogy egy-egy ittas, a sorát kivárni nem hajlandó páciens hangos szóváltásba keveredett a rendelő várójában tartózkodókkal.

Ahogy akkor, az elmúlt napokban is egy türelmetlen helybéli minősíthetetlen hangoskodásáról volt szó. A doktornő hozzátette, szerencsére a nyári időszakban kevesebb a betegük, így viszonylag gyorsan úrrá tudtak lenni a helyzeten a polgárőrök, illetve a rendőrség segítségével.

Annak érdekében, hogy hasonló rendbontás ne történjen, kérték, hogy a ladányi polgárőrök még néhány napig jelenlétükkel előzik meg az esetleg magáról megfeledkező helybéliek rendbontását.

Bertalan László a jászladányi polgárőrség vezetője elmondta, hogy eleget tettek az egészségügyi dolgozók kérésének és ezen a héten polgárőreik a rendelőben, illetve annak környékén teljesítik önkéntes szolgálatukat.

Hozzátette, az említett esetet követően szerencsére semmilyen rendbontás nem volt a ladányi orvosi rendelőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában