Adomány

2018.08.19. 15:24

Gazdátlan ebeknek gyűjtöttek a jótékonysági vizsgán Szolnokon

Hétszázhúsz kilogramm minőségi kutyatápot kapott a napokban a Szolnok Városi Állatotthon Kröpfl Erzsébetnek köszönhetően­.

Tarpai Enikő (jobbra) vette át a nyereményt

Forrás: Beküldött fotó

A szolnoki kutyakiképző ugyanis a közelmúltban megrendezte az első jótékonysági házikedvenc-vizsgát a megyeszékhelyen. A Széchenyi városrészben megtartott esemény a felelős állattartás fontosságára hívta fel a figyelmet. A fő cél azonban a Szolnok Városi Állatotthon megsegítése volt.

A nevezési díjakból és az egyéb, a versenynek köszönhetően befolyt adományokból minőségi száraztápot vásároltak az otthon lakóinak.

A megmérettetést kifejezetten házi kedvenceknek szervezték, hiszen ezzel is igyekeztek megmutatni, mik azok a feladatok, melyeket egy hobbikutyának tudnia kell a kényelmes együttéléshez.

Tarpai Enikő (jobbra) vette át a nyereményt
Fotó: Beküldött fotó

Kröpfl Erzsébet, a vizsga szervezője elmondta, jövő tavasszal szintén megrendezik a versenyt, ahol ugyancsak az állatotthonnak gyűjtenek majd. A kutyakiképző hozzátette, bemutatókkal és kétszintű vizsgarendszerrel készülnek majd a versenyzőknek és a rendezvényre ellátogatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában