KENDERES

2018.08.12. 08:07

Kémiai kísérleteket is bemutattak a kalandtáborban

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola az idei nyáron is megszervezte a harmadik, negyedik és ötödik osztályos gyerekek számára a napközis kalandtábort.

Daróczi Erzsébet

Mint Barabás Miklósné és Szabóné Bóta Henrietta táboroztató nevelőktől megtudtuk, többen már évek óta visszatérnek hozzájuk.

Értékekben és élményekben gazdagok voltak a mostani kalandozásaik is, melyhez a felhőtlen jókedv, a vidámság és az érdekes foglalkozások biztosították a gyerekeknek a kellemes kikapcsolódást.

A táborozók részt vettek játékos kémiai kísérletekben az E-ON Energiakalandban és kézműveskedtek is. Kirándultak Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrumba, és fürödtek a túrkevei strandon.

A legizgalmasabb nap a gyerekek számára a biciklitúra volt Bánhalmára, ahol az eső ellenére lovagoltak és horgásztak is a kis kalandorok a támogatóknak, szülőknek köszönhetően.

A szeptemberi tanévkezdéskor biztos téma lesz még a gyerekek körében a kalandtábor, mely sok élményhez juttatta a kenderesi iskolásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában