KENDERES

2018.08.12. 09:30

Polgárbarát rendőrséget szeretne az új parancsnok

Július 1-től Hugyi Viktor rendőr századost Boda Andor rendőr százados váltotta a Kenderesi Rendőrőrs élén.

Daróczi Erzsébet

Boda Andor rendőr százados.

Fotó: Daróczi Erzsébet

– A miskolci rendészeti szakközépiskolában kezdtem rendőri tanulmányaimat – idézi a kezdeteket a kisújszállási születésű Boda Andor.

– Mindenképpen haza szerettem volna jönni dolgozni, így 2002. július 1-jén a Kisújszállási Rendőrőrsön szereltem fel járőrként, majd Borók Tibor alezredes körzeti megbízottnak nevezett ki.

– Levelezőn elvégeztem az akkori rendőrtiszti főiskola, ma rendvédelmi egyetem közrendvédelmi szakát.

– 2012. január 1-jén kaptam meg az első tiszti kinevezésemet Kisújszálláson, s itt dolgoztam, mint bűnügyi alosztályvezető – sorolja a parancsnok, aki kisebb kitérővel 2015. május 1-től a Karcagi Rendőrkapitányságon lett járőr- és őrszolgálati alosztályvezető, majd a rendészeten főelőadó, s onnan érkezett a Kenderesi Rendőrőrs élére.

Boda Andor rendőr százados.
Fotó: Daróczi Erzsébet

– Szeretnék egy polgárbarát rendőrséget a településen, hogy ne ellenségnek tekintsék a rendőrt, hanem barátnak. Az önkormányzattól, Pádár Lászlóné polgármestertől minden segítséget megkapok.

– A polgárőrség vezetőivel is felvettem a kapcsolatot – mondja a parancsnok, aki számára a kikapcsolódást a rendőrség és a családja jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában