jásztelek

2018.08.07. 18:18

Több intézmény is megújul Jásztelken

Több, a helyi közintézmény felújítását célzó pályázaton is sikeresen szerepelt a jásztelki önkormányzat. A támogatások felhasználása az előre meghatározott ütemterv szerint zajlott és mostanra már van, aminek a végére is jártak.

Banka Csaba

Tóth Nóra polgármester elmondta, hogy a napokban fejezték be az egészségház felújítását. A külső és belső rekonstrukció július 31-ével zárult. Jó ütemben halad az óvoda épületének rendbetétele is.

Az előzetes tervek szerint augusztus 31-ével kell befejezni a munkát, így jó esély van rá, hogy a jászteleki ovisok az új tanévet már a megújult épületben kezdhetik el.

Eredményes volt korábban a helyi piac kiépítést célzó tervük is, amelynek megvalósítása előtt az egykori pártház épületét lebontják, ezen a helyen kezdődhet majd a fejlesztés.

A közbeszerzési eljárás tart ez idő szerint, várhatóan ősszel kezdődhet meg a kivitelezés. A polgármesteri hivatal épületének energetikai felújítása is megkezdődött. A nyílászárók cseréje után, az elkövetkező hetekben folytatódhat a munka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában