Rákóczifalva

2018.09.23. 17:27

Elkészült a falvai sportcsarnok, a hivatal épületét is korszerűsíti a kisváros

Befejeződött a sportcsarnok fejlesztésének második üteme – számolt be róla Kósa Lajos polgármester.

Kovács Berta

Már a felújított tornateremben mozoghatnak a gyerekek

Fotó: Mészáros János

Felújították az épületet, megtörtént a hőszigetelés, kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtést is. Tavasszal még kicserélik a teljes padlózatot, és napelemes rendszert telepítenek a csarnokra.

A sportlétesítményt huszonöt éve adták át, azóta nem végeztek rajta érdemi munkát, így igencsak ráfért már a felújítás, korszerűsítés. A beruházás több mint ötvenhétmillió forintból valósul meg.

Jelenleg a polgármesteri hivatalban zajlanak munkálatok. Miután korábban külsőleg renoválták az épületet, most belsőleg is teljesen megújul a hivatal. A meglévő helyiségeket a tervek szerint kifestik, rendbe teszik, megfelelő méretű és színvonalú ügyféltereket is kialakítanak, továbbá korszerűsítik a fűtést is.

Már a felújított tornateremben mozoghatnak a gyerekek
Fotó: Mészáros János

– Előreláthatóan október közepére az informatikai és elektronikai rendszer bővítésével és korszerűsítésével is elkészülnek – mutatott rá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában