PARKOLÁSI BAKIK

2018.09.23. 14:30

Miklóson is akadnak szabálytalankodók

Ezen a héten négy erősen megkérdőjelezhető parkolási megoldást mutatunk, és ezúttal is kiderül: nem csak Szolnokon akadnak szabálytalankodók.

Szoljon.hu

Olvasónk fotózta.

Egészen pontosan Törökszentmiklósról érkezett az alábbi kép, olvasónk a Petőfi lakótelepen készítette a fotót. Gazdájának a járda meghosszabbításában sikerült leparkolnia Suzukiját, ami úgy általában a gyalogosan közlekedőknek sem kedvez, a babakocsival sétálóknak viszont pláne. Biztos kellemes kellemes lehet az egész parkolót megkerülni egy figyelmetlen parkolás miatt. Olvasónk azt írta, ez a parkolási megoldás rendszeres itt, főleg ha egyébként a bejárattól messzebb akad csak hely.

Olvasónk fotózta.

Azért még mindig Szolnokról érkezik hozzánk a legtöbb fotó, így a most következők is. Egyes problémák folyamatosan ismétlődnek, az alábbi két képen is egy tipikus, gyakran előforduló baklövést mutatunk.

Az egyiket az Auchan parkolóban, a másikat pedig a Solyóm úton „követte el” egy hanyag sofőr. Szinte teljesen ugyanúgy sikerült mindkét autósnak egy kocsival egyszerre két helyet is elfoglalni. Nem elég, hogy a parkolóhelyeket elválasztó vonalra álltak, mintha direkt csinálták volna, még szépen keresztbe is fordultak. Emiatt még azzal sem nagyon tudjuk mentegetni a két sofőrt, hogy lehet a többi autó állt rosszul, mikor ők beparkoltak, itt tuti nem ez a helyzet.

Olvasónk fotózta az Auchan parkolóban.
Ez a kép pedig a Sólyom úton készült.

Végül pedig következzen egy kép szintén Szolnokról, a Széchenyi lakótelepről, ahonnan egyébként nagyon sok fotót kapunk. Ezúttal egy ilyen fura megoldást sikerült a magasból lekapni.

Olvasónk fotózta.

Nem teljesen értjük, bár valószínűleg az motiválhatta a sofőrt, hogy szabályosan nem fért volna el kényelmesen a két másik autó között, így inkább befelé, a zöld területre állt félig. Jó lesz az úgy is...

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket (nem csak Szolnokon!), ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk a olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában