jászladány

2018.09.22. 16:30

Összesen több mint százmillióból korszerűsítenek Jászladányon

Sikeres fejlesztési pályázati támogatásból nyílt lehetőség a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítésére Jászladányon.

Banka Csaba

Harmincmillió forintot fordíthatnak az épület felújítására. Újakra cserélik a nyílászárókat, utólagos hőszigeteléssel látják el a homlokzatot, korszerűsítik a fűtési rendszert – tájékoztatta hírportálunkat Bertalanné Drávucz Katalin polgármester.

A fejlesztéssel még idén szeretnének elkészülni.

A képviselő-testület döntése nyomán bővítik, fejlesztik a jászladányi szociális alapszolgáltató központot is. Egy családi ház megvásárlását követően az épület alapterületét bővítve alakítják ki a központ helyiségeit.

Az összesen nyolcvanhárommillió forintos támogatással megvalósuló beruházást követően, várhatóan egy év múlva adhatják majd át az épületet használói számára.

A ladányiak szeretnék felújítani a tájház épületét is. Az ehhez szükséges anyagiakat pályázati támogatásból fedeznék. A szükséges dokumentációt benyújtották már, de egyelőre még nem érkezett hír arról, hogy nyertek-e támogatást a fejlesztéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában