JÁTÉK

2018.10.16. 20:08

Keressük a legszebb gyermekmosolyokat – értékes nyeremény jár értük

A nagy sikerű Gyermekmosoly fotóverseny idén ősszel folytatódik, összesen 100 ezer forint értékű nyereményért. Nevezze be Ön is 0-7 éves korú gyermekét, és mozgósítsa szavazásra ismerőseit!

A Szoljon.hu és az Új Néplap újra meghirdeti Gyermekmosoly pályázatát Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő szülők és gyermekeik számára. Mivel jól tudjuk, minden szülő számára saját csemetéje a legszebb a világon, idén is játékra hívjuk az édesanyákat, édesapákat, nagyszülőket. Azok jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, gyermekük, unokájuk sikerrel vehet részt fotópályázatunkon.

Olyan jó minőségű fényképeket várunk, amelyeken a gyermek egyedül, lehetőség szerint közelről látható. Mivel gyermekmosoly-pályázatról van szó, csak azokat a képeket tudjuk nevezésként elfogadni, amelyeken valóban mosolyog a gyermek. Kérjük azt is, hogy ikrek esetében a gyermekeket külön-külön nevezzék!

Fotózza le gyermekét, töltse fel az oldalon és szerezzen minél több szavazatot, hogy az Ön gyermeke nyerje meg az értékes CEWE ajándékutalványok egyikét.

Pályázni november 5-én 9:00 óráig lehet a Gyermekmosoly Ősz 2018 oldalon található űrlapon, két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves korosztály). A fotókra folyamatosan lehet szavazni, a szavazást is november 5-én 9:00 órakor zárjuk.

Mutassa meg országnak-világnak, hogy az Ön gyermeke a legcsodálatosabb, éljen a feltöltés után felkínált megosztási lehetőséggel, és mozgósítsa szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot.

A pályázathoz második körös szavazás kapcsolódik a megyei napilapban. A beérkezett fényképek közül online olvasóink segítségével mindkét kategóriában az első 30 legtöbb szavazatot elérő fotó automatikusan bekerül a megyei napilapba, ahol november 7-től hármasával egy újabb versenyben vesz részt. Itt majd egy szavazószelvény segítségével újból kiválasztjuk kategóriánként a három legjobbat, akik további CEWE ajándékutalványban részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában