lakhatás

2018.11.18. 12:30

Ismét lehet önkormányzati bérlakásokra pályázni Szolnokon

Szolnok önkormányzata ez év novemberében ismét pályázatot ír ki önkormányzati lakások bérbeadására.

Hutter Zsófia

A pályázati feltételek között több kikötés is szerepel, a lehetséges jelentkezők ezekről részletesen a belvárosi ügyfélközpontban, valamint az önkormányzat szociális támogatások osztályán tájékozódhatnak.

A jelentkezési lapot ugyanezeken a helyszíneken lehet igényelni, de akár a www.info.szolnok.hu oldalról is beszerezhető. A megadott dokumentumot kitöltve és a szükséges igazolásokkal kiegészítve 2018. november 25-ig a polgármesteri hivatal szociális támogatások osztályán kell leadni.

Hiánypótlásra november 30-ig van lehetősége a pályázóknak. A benyújtott igényléseket a megyeszékhely közgyűlésének egészségügyi, sport, turisztikai és szociális bizottsága bírálja el legkésőbb 2019. januári ülésén, és ekkor döntenek a pályázat nyerteseiről is.

Az eredményről a jelentkezőket levélben értesítik, és nyertes pályázat esetén a bizottság határozott időre, egy évre adja bérbe a lakásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában