szolnok

2018.12.18. 15:38

Ajándékcsomagokat kaptak a közösségi tér diákjai

Porszívó, társasjáték és rajzeszközök is voltak azokban a csomagokban, melyet hétfőn adott át Szalay Ferenc polgármester a város diákjainak.

Hutter Zsófia

Szalay Ferenc polgármester adta át az ajándékokat

Fotó: Csabai István

Az Új Nemzedék Közösségi Teret nagyon sokan használják a megyeszékhelyen, többek között a városi diáktanács is ott tartja üléseit. Ezért döntöttek úgy a fiatalok nemrég, hogy egy, a polgármesternek küldött levélben megfogalmazzák néhány igényüket.

Kosztyu András, a Szolnok Városi Diákok Tanácsának elnöke elmondta, fontosnak tartották, hogy még otthonosabbá tegyék a közösségi teret.

– Sok időt töltünk itt együtt iskola után, ez egy jó közösség a diákok számára – tette hozzá.

A fiatalok távlati céljai között szerepel, hogy az épület előtti placcot is hozzákapcsolják a közösségi térhez. Oláh Csenge diákpolgármester elmondta, nagy vágyuk valósulna meg ezzel.

Szalay Ferenc polgármester adta át az ajándékokat
Fotó: Csabai István

– A nyári hónapokban kiülhetnénk, szabad levegőn tarthatnánk meg az üléseinket, ezenkívül játékoknak, különböző programoknak is nagyon jó helyszíne lenne – árulta el terveiket a diákpolgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában