parkolási bakik

2018.12.23. 11:26

Mesteri rafináltságot hozott a Jézuska a szabálytalankodóknak

Az ünnepek közeledtével egyre több az autó az utakon, így az emberek is sokkal több időt töltenek el üres parkolóhelyek keresgélésével. Ám akadnak olyan leleményes sofőrök, akik a legneccesebb helyzetet is kihasználva, minden szabályt áthágva ugyan, de bepróbálkoznak a lehetetlen szituációkban is.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Ünnepi válogatásunk első fotóját a szolnoki Jászkürt utcában, a Szolnok Pláza mellett készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Olvasónk azt írta levelében, hogy hiába szabálytalan, pár hete mégis rendszeressé vált, hogy a járdára parkolnak az autósok. Felháborítónak tartja és nem érti, hogy a rendőrök vagy a közterület-felügyelők miért nem tesznek valamit az ügyben.

A második fotó az Ady Endre úton lévő tízemeletesek környékén készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Három lehetőség jutott az eszünkbe hirtelen:

  • A bordó kombi és az előtte szabályosan parkoló jármű tulajdonosa ugyanaz az ember, ezért tudja, hogy így nem tart fel senkit.
  • A bordó kombi és az előtte szabályosan parkoló jármű tulajdonosa régi cimbik, tudnak a helyzetről, szintén nem történik akadályozás.
  • A bordó kombi tulajdonosa szörnyen pikkel az előtte szabályosan parkoló autó sofőrjére, ezért őt akadályozva próbálja megnyerni a kettőjük között zajló háborút.
  • Bárhogyan is, ha ezt egy illetékes meglátja, sofőrünk nehezen tudja majd kimagyarázni a jogosan kiszabott büntetést.

    A harmadik képet szintén a szolnoki Ady Endre úton, a Kötivizig parkolójában lőtték.

    Olvasónk fotója. Köszönjük!
    Fotó: Beküldött fotó

    Olvasónk látta, ahogyan az autót vezető hölgy nem talált üres parkolóhelyet a hétköznapi, ünnepi zsúfoltságban, ezért úgy döntött, a gyalogosok részére kialakított járdaszigeten hagyja a kocsit, ezzel hosszabb időre megnehezítve a ki- és befordulást.

    Ejnye-bejnye!

    Negyedik és egyben utolsó fotónk már ismerős lehet cikkünk borítójáról. A helyszín: Szolnok, Tesco.

    Olvasónk fotója. Köszönjük!
    Fotó: Beküldött fotó

    1, 2, 3... Egyszerre három helyre van szüksége ennek a kisteherautónak, természetesen a bejárathoz legközelebb eső, három egymás melletti szabad parkolóhelyre.

    Olvasónk igen dühös hangvételben jegyezte meg, hogy az illetékes hatóságok gyakrabban látogathatnák ezt a parkolót, mivel mindennapos esetről van szó.

    U.i.: a jármű hátsó rendszáma olyan koszos, hogy szükségtelen volt kitakarnunk. Szabálytalanság – Kisteherató 2–0.

    Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában