CIBAKHÁZA

2018.12.22. 13:30

Több százan kapnak tüzelőt vagy élelmiszercsomagot Cibakházán

Elkezdték a héten a szociális tűzifa kiosztását Cibakházán. Ezekben a napokban százhúsz lakos részesül az ilyen jellegű segítségben.

Joó Zsuzsa

Annak a jogosultnak, akinek a héten nem adják át a tüzelőt, az január másodika körül veheti majd át. A segélyezettek egy része nyolc mázsa fát kapott-kap, mások hat mázsányit.

Emellett ugyancsak a héten kétszázan hat kilós élelmiszercsomagot vehetnek át, december 21-én pedig a képviselő-testület felajánlásaként kétszázötven fő részére osztanak meleg ebédet: tejfölös húsos káposztát.

Fekete Géza alpolgármester arról is beszámolt, nem feledkeztek el a hivatali dolgozókról sem, ők Erzsébet-utalványt kaptak ajándékként, másoknak ugyanannyi összeget a számlájukra utaltak. Csütörtökön év végi értekezletet is tartanak a hivatalban, ünnepi ebéddel, így zárva le a dolgos, munkával teli 2018-as esztendőt, valamint elbúcsúztatva egy ott dolgozó kollégát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában