Szavazás eredmény

2018.12.10. 10:50

Úgy tűnik, a többséget lázba hozzák az ünnepi díszek és fények

Már minden település ünnepi díszbe öltözött, csillogó karácsonyi fények tündökölnek mindenhol. Ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, olvasóink vajon mennyire elégedettek a díszkivilágítással, mennyire kerültek már ünnepi hangulatba.

Szoljon.hu

A legtöbben, voksolóink csaknem fele (41 százalékuk) el van ragadtatva, hiszen csodaszép ilyenkor minden, imádnivaló az egész. Sokan gondolnak azonban a világítás nagy fogyasztására is, a szavazók 33 százaléka úgy véli, egyáltalán nem környezettudatos ez a rengeteg elpazarolt energia, amit az ünnepi hangulatért feláldoznak.

Talán kicsit meglepő, de jó néhányan viszont azért elégedetlenek, mert túl szegényesnek gondolják a díszfelhozatalt, a voksolók 19 százaléka gondolja azt, hogy évről évre egyre rosszabb a minőség. Megint mások azért nincsenek annyira feldobva az ünnepi fényektől, mert túl giccsesnek gondolják, a szavazók 7 százaléka szerint ugyan elmegy az ünnepi dekor, de talán kicsit kevesebb is jó lenne belőle.

Ezúttal is köszönjük azoknak, akik megosztották velünk véleményüket, legközelebb újabb közös témát feszegetünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában