SZOLNOK

2019.01.22. 15:29

Ingyen tanáccsal segítenek a fogyasztóknak

A jászberényi székhelyű Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség tavaly októberben nyitotta meg szolnoki tanácsadó irodáját a Szapáry út 19. szám alatt található Civil közösségi házban.

Molnár-Révész Erika

A Magyar Nemzeti Bank támogatásával működő Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda két munkatársa a hét három munkanapján az érintettek rendelkezésére áll.

Hétfő délelőtt tíz és délután négy óra között, szerdán ugyanebben az időszakban, illetve csütörtökön reggel kilenc órától délután három óráig személyesen fogadja az érdeklődőket, hogy segítsen problémáik megoldásában.

Emellett a fogyasztók telefonon, postai úton, elektronikus levélben, de a legnagyobb közösségi oldalon keresztül is elküldhetik kérdéseiket.

– Tanácsadóink bármilyen pénzügyi fogyasztóvédelmi témában készséggel állnak az őket felkereső fogyasztók rendelkezésére.

Legyen szó akár kölcsönfelvételről, biztosítás megkötéséről, megtakarítási termékekről, banki szolgáltatásokról. Vagy éppen valamilyen, már meglévő szerződéssel összefüggő panaszról – nyilatkozta hírportálunknak dr. Baran Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában