JÁSZFÉNYSZARU

2019.01.01. 17:30

Új fejlesztőprogramot indítottak Jászfényszarun

A stresszes, rohanó, problémákkal teli hétköznapok mindannyiunk számára kihívást jelentenek testi, lelki, szellemi egészségünk megőrzésében.

Illés Anita

A Jászságban a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház és a Lelki Köldökzsinór Egyesület együttműködésével mentális egészségmegőrző és fejlesztőprogram indult, ami egyéni és közösségi szinten is hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez.

A napokban Jászfényszarun mutatták be a projektben rejlő lehetőségeket az érdeklődőknek.

Dr. Ördög János szülész, nőgyógyász, holisztikus orvos, a Lelki Köldökzsinór Egyesület elnöke előadásában elmondta, hogy az egészségfejlesztő program keretében mindfulness tréningeket tartanak családoknak, oktatási, egészségügyi területen dolgozóknak.

Ez egy olyan módszer, mellyel emberek tízezreinek tudnak utat mutatni a teljes, tudatosabb, ezáltal boldogabb élet irányába.

A mindfulness tréninget egyébként már több mint kétszázötvenen végezték el a térségben. Az élet minden területéről érkeztek gyakorlók, a 13 évestől a 72 esztendősig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában