szolnok

2019.02.17. 10:26

Itt a legújabb parkolási bakikról szóló gyűjteményünk

Szépen gyűlnek szerkesztőségünk elektronikus postaládájában a szabálytalanságokat megörökítő olvasói fotók, így hát szemezgettünk kicsit az idei „termésből”.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Ezt a fényképet egy szolnoki olvasónk küldte az Ady Endre útról.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Azt írta, hogy ebben a parkolóban egyébként is kevés szabad hely szokott lenni, de így már teljesen érthető, hogy ennek mi is az oka.

A második fotót a szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola előtt készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Ha „csak két percre” állt meg így, ha nem, az még mindig nem változtat a szabálytalanság tényén. Abba meg inkább ne is gondoljunk bele, mi lenne, ha – ne adj' Isten – egy tűzoltóautónak kellene bejutnia az iskola udvarára...

A harmadik kép a szolnoki Jósika utcánál készült. Olvasónk csak annyit írt: vasárnapi szabályos parkolás. Valószínűleg már rendszeressé vált az alábbi szituáció.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Nos, igen, az ott egy, a tábla vonalától 20 méterig érvényes megállni és várakozni tilos tábla. A fotón nem látszik teljesen tisztán, de négy autó tutira megszegte ezt a szabályt. Kíváncsiak vagyunk, vajon került-e bírság a szélvédőkre.

A negyedik és egyben utolsó fotónkat a szolnoki Móra Ferenc úti tízemeletesnél kapták lencsevégre.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Olvasónk levelében azt írta, hogy a parkolóban legalább ötven szabad hely állt rendelkezésre, de úgy tűnik, ez a sofőr pár méternél többet nem hajlandó sétálni a bejáratig, ha nem muszáj.

A mentő és a tűzoltó pedig álljon csak az úttest kellős közepére, ha úgy alakul...

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában