jászboldogháza

2019.02.26. 09:28

Szabadtéri sportparkot létesített a falu

Az önkormányzat sikeresen pályázott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett, a Nemzeti Sportközpontokon keresztül lebonyolított Sportparkok telepítésére.

Illés Anita

– A jászboldogházi sportpálya területén valósult meg a sportpark tizenötmillió forintból. A közösségi tér célja az, hogy valamennyi korosztály, a fiatalabbaktól az idősebbekig aktívan töltse el szabadidejét – mondta el a megvalósult beruházásról Szűcs Lajos, a község polgármestere.

A szabadtéri létesítmények az aktív életvitel gyakorlását szolgálják, aminek köszönhetően remélhetően növekedik a mozgásos életmódot folytatók száma a településen. A sporteszközök használatával a sport a mindennapok részévé válhat, ami hozzájárul a lakosok egészségmegőrzéséhez, egészségi állapotuk javulásához.

A jászboldogházi sportpark számtalan lehetőséget biztosít a mozgásra, így például – a teljesség igénye nélkül – a helyszín alkalmas fekvőtámasz, hasizom-erősítés, létramászás, lépcsőzés, de akár függeszkedés gyakorlására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában